Tele operations Field myyjä, Valokuitunen

Tele operations Field myyjä, Valokuitunen

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme nyt Tele operations Field myyjiä Pirkanmaalle!

 

Haluatko olla perustamassa jotain uutta mielenkiintoisen ja tärkeän tuotteen parissa? Kiinnostaako sinua kannustava ympäristö kehittää itseäsi myynnin parissa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet juuri sellainen tyyppi, jota etsimme!

Haemme myyjiä kehittämään Tele Operations field-tiimiä. Koska kyseessä on täysin uusi yksikkö ja tiimi, on myyjällä äärimmäisen merkittävä rooli toiminnan kehittämisessä sekä kasvattamisessa. Tele operations Field myyjä toimii yhteistyössä Teleoperations-tiimin kanssa.

 

Työtehtävissä liikut pientaloalueilla pääasiassa Pirkanmaalla, mutta tehtävässä pääset mahdollisuuksien tekemään myyntiä myös muualla Suomessa erilaisten projektien myötä. Kentällä pääset keräämään omia kontakteja ja käyt asiakkaiden kanssa sovituissa tapaamisissa, joista osa on sovittu sinulle valmiiksi Teleoperations-kollegoiden toimesta. Asiakkaitasi ovat omakoti- ja paritalot, joten pääset oppimaan B2C-myynnin taidot. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa, mutta tätä työtä tehdään kentällä, eli siellä missä asiakkaammekin ovat. 

 
Tele operations Field on myyntiitiimimme erikoisjoukko, jonka tehtävä on monipuolinen sekä äärimmäisen mielenkiintoinen. Tutustu Valokuituseen sekä Tele operations Field-myyjän tehtävään täällä https://go-on.fi/kampanjat/valokuitunen/

Haemme myyjiksi nälkäisiä tiimipelaajia, joilla on halu kehittyä sekä näyttää osaamistaan uuden yksikön kasvattamisessa! Hyvä ilmapiiri ja huumori ovat meille tärkeitä, joten toivomme, että ominaisuus on sinulla jo valmiina! Mahdollisuus tehtä töitä myös toiminimellä.

 

Edellytämme sinulta:

 • Täysi-ikäisyyttä
 • Tulosnälkäisyyttä
 • Halua kehittyä ja kehittää sekä yleisesti aktiivista otetta työhön
 • Järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita erilaisia kokonaisuuksia
 • Ajokorttia ja omaa autoa liikkumista varten
 • Sosiaalista asennetta
 • Vastuullisuutta

 

Tarjoamme sinulle:

 • Myytäväksi tuotteen, jolle asiakkailla on selkeä tarve
 • Mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
 • Loistavan ympäristön kehittymiseen myynnin parissa
 • Joustavuutta
 • Huumorintajuiset työkaverit
 • Kattavan perehdytyksen tehtävääsi
 • Mahdollisuuden kehittyä omalla urapolulla
 • Ilman palkkakattoa olevan provision, jolla pääset tekemään kovia tuloksia!

  

Työsopimus:

Työtunteja noin 16h-37,50h/vko

 

Palkkaus:

Tuntipalkka 12,50€/h + kannustava provisiomalli.

 

Työajat:

Liikumme kentällä silloin, kun ihmiset ovat kotona, joten siksi työskentelyajat painottuvat arki-iltapäiviin ja arki-iltoihin.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen, sillä palkkaamme myyjiä jo hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja rekrytoinnista vastaavan Go On Pirkanmaan välille.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Oskari Kuivila p. 050 493 9527 arkisin klo 8-16 välillä.

 

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 40 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. Laajennamme toimintaamme koko Suomea kattavaksi.

Hae työtä

Tele operations Field myyjä, Valokuitunen, Pirkanmaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 01.11.2022 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 12,5€/tunti + Provisio

Käsittelijä:

Oskari Kuivila

HR-koordinaattori +358 50 493 9527

oskari.kuivila@go-on.fi