Tekninen päällikkö, Jyväs-Parkki Oy

Tekninen päällikkö, Jyväs-Parkki Oy

Jyväs-Parkki Oy on Jyväskylän kaupungin 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka vastaa Jyväskylän kaupungin pysäköintitalotoiminnasta ja kadunvarsipysäköinnistä. Kymmenessä pysäköintitalossa on yhteensä noin 4500 autopaikkaa. Yksi uusi P-talo valmistuu vuonna 2023 ja seuraava uusi P-talo avataan 2024. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 11 henkilöä huollon, palvelupisteen ja toimiston / hallinnon tehtävissä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Haemme tiimiimme motivoitunutta kiinteistötekniikan ammattilaista! Tekninen päällikkö ohjaa ja kehittää Jyväs-Parkin hallinnassa olevien pysäköintitilojen ja alueiden huolto- ja ylläpitopalveluita. Työssäsi toimit operatiivisen toiminnan esihenkilönä ja oman tiimin työnjohtajana. Vastaat kattavasti Jyväs-Parkin kiinteistöjen ja laitteistojen ylläpidosta. Vastuullesi kuuluvat myös sopimusneuvottelut eri sidosryhmien kanssa ja kiinteistösopimusten tekeminen. Tekninen päällikkö osallistuu tarvittaessa myös uudishankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen.

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. talotekniikka tai rakennustekniikka). Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Toimit oma-aloitteisesti ja pysyt pulssilla tekniikan kehityksessä. Omaat sujuvat IT-taidot ja englannin kielen osaamisesi on hyvällä tasolla. Eduksesi katsomme kokemuksen rakentamisesta tai talotekniikkaprojektien läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä. Mahdollisuuden päästä kehittämään Jyväs-Parkin palveluita ja prosesseja. Saat toimia työssäsi itsenäisesti, mutta sinulla on käytössä kaikkien tiimien tuki. Saat käyttöösi Jyväs-Parkin henkilöstöedut ja toimistotilat Jyväskylän ytimessä.

Toimi heti ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 08.02.2023 mennessä: https://go-on.fi/tyopaikat/tekninen-paallikko-jyvas-parkki-oy-133510028/. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Jenny Inkinen, 040 820 6963, jenny.inkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Tekninen päällikkö, Jyväs-Parkki Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 18.01.2023 – 08.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Jenny Inkinen

HR-asiantuntija +358 40 820 6963

jenny.inkinen@go-on.fi