Tekninen myyjä, Fluiconnecto Oy

Tekninen myyjä, Fluiconnecto Oy

Fluiconnecto on alansa johtava kansainvälinen palveluorganisaatio, joka on keskittynyt hydrauliikan komponentteihin ja järjestelmiin. Yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita asiakkaillensa kaikilla markkinasegmenteillä. Yritys toimii 29 maassa ja työllistää tällä hetkellä yli 1300 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://www.fluiconnecto.com/fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme teknistä myyjää Lahden Hydroshopin aluemyyntiin.

Työtehtäviisi kuuluu hydrauliikan ratkaisu- ja palvelumyyntiä, tarjousten laskemista ja laatimista sekä sopimusneuvotteluihin osallistumista. Lisäksi vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta olemassa olevilla asiakkuuksilla ja uusasiakas hankinnalla. Työskentelet asiakasrajapinnassa yhdessä muun myyntitiimin kanssa liiketoimintaa tukien. Työtehtäviä on mahdollista myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Toivomme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa kokemusta teknisestä myynnistä, hydrauliikkamyynti katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta hydrauliikan tuntemusta, oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta matkustaa 2–3 kertaa viikossa. Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen osaamista.

Fluiconnecto tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi sinulla on käytössäsi vuosikymmenien kokemuksella varustetun tiimin tuki sekä mahdollisuus työskennellä perehdytyksen jälkeen myös osin etänä. Tarjoamme työntekijöillemme e-passi käyttömahdollisuuden ja kattavat työterveys palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 tuntia/viikko liukuvalla työajalla). Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valittu henkilö työllistyy suoraan Fluiconnecto Oy:lle.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Fanny Hietala, 044 312 2630, fanny.hietala@go-on.fi 

Hae työtä

Tekninen myyjä, Fluiconnecto Oy, Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 29.08.2023 – 30.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Fanny Hietala

HR-asiantuntija +358 44 312 2630

fanny.hietala@go-on.fi