Tekninen myyjä, AVS Yhtiöt

Tekninen myyjä, AVS Yhtiöt

AVS-Yhtiöt Oy on yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen tekniseen tukkukauppaan sekä automaatiokomponenttien ja -järjestelmien valmistamiseen keskittynyt yritys. Yritys on perustettu Helsingissä 1979 nimellä Automatik Ventiler System Oy. Jo neljän vuosikymmenen ajan olemme menestyksellisesti palvelleet laiterakentaja-, loppukäyttäjä- ja jälleenmyyjäasiakkaitamme erilaisissa kohteissa ja projekteissa. Liikevaihtomme on 10,5 M€ (2020) ja yrityksessä työskentelee noin 30 henkilöä. AVS toimii myös AVS-Yhtiöt -konsernin emoyhtiönä. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Suomenojalla.

 

Etsimme nyt AVS-Yhtiöille

 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

 

magneettiventtiilien myynnin kehittämiseen sekä uusasiakashankintaan.

 

Tehtäviisi kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen, asiakkuuksien kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakasmyynti aina prospektoinnista kaupan klousaamiseen. Työpäiviisi kuuluvat liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen nykyisissä sekä uusissa asiakkuuksissa, asiakastapaamiset joko kasvotusten tai online-menetelmin, yhteydenpito sekä sopimusneuvottelut. Lisäksi tuet markkinointia esimerkiksi osallistumalla messuille ja tapahtumiin ja osallistut yrityksen toiminnan kehittämiseen olemalla läsnä myynti- sekä kehityspalavereissa.

 

Odotamme sinulta myynninnälkäistä asennetta, itseohjautuvaa työotetta sekä toivomme kokemusta b2b-myynnistä. Magneetti- ja/tai teollisuusventtiilien tuotetuntemus on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tekninen tai kaupallinen) ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Toivomme sinulta myös markkinoinnillista silmää ja terävää kynää; pääset tuottamaan sisältöä esimerkiksi sosiaalisen median sivuille sekä uutiskirjeisiin. Tärkeintä on kuitenkin aito intohimo myyntiin.

Koska tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tapaaminen, oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, kilometrit luonnollisesti korvataan.

 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa vakaavaraisessa, kotimaisessa yrityksessä. Toimipisteesi on AVS Yhtiöiden pääkonttorilla, Espoon Suomenojalla, mutta esim. Tampereen toimipiste on myös mahdollinen. Työssäsi on osittainen etätyömahdollisuus.

Palkkaus (kiinteä kk-palkka + bonus) määräytyy aiemman kokemuksesi mukaisesti, vuosiansiosi asettunee n. 60 000 € – 90 000 € haarukkaan.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777966 arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Toivomme hakemustasi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään ripeästi, jos sinäkin olet.

 

Go On Helsinki toimii AVS Yhtiöiden yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

 

 

 

 

Hae työtä

Tekninen myyjä, AVS Yhtiöt, Uusimaa Espoo

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 03.05.2021 – 23.05.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi