Tekninen dokumentoija

Tekninen dokumentoija

Etsimme asiakkaallemme Flebu Finland Oy:lle Tampereelle osa-aikaista

TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA

Flebu on norjalaisomisteinen yhtiö, joka valmistaa ja myy teollisuuden keskipakoispuhaltimia. Flebun pääkonttori sijaitsee Norjassa ja tytäryhtiöt ovat Ruotsissa, Suomessa ja Tallinnassa. http://www.flebu.com

Teknisenä dokumentoijana teet yhteistyötä projekti-insinöörin kanssa vastaten projektien loppudokumentaatiosta. Tehtäviisi kuuluu teknisen materiaalin tuottaminen ja kokoaminen sekä lähetys asiakkaille. Työ on osa-aikainen (20-40h/kk) ja sopii hyvin esimerkiksi insinööriopiskelijalle opintojen oheen. Osaamisesi mukaan kesällä työtunteja voi olla enemmän.

Toivomme sinulta:
• järjestelmällistä ja oma-toimista, töihin tarttuvaa otetta
• tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK)
• tekninen ymmärrys on eduksi
• hyviä IT-taitoja
• ruotsin kielen taito on eduksi

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa, pienessä tiimissä, jossa pääset tutustumaan ja kehittämään osaamistasi teollisuuden projektien parissa. Työt alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 26.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Ninni Virolainen, puh. +358 400 180 952.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Tekninen dokumentoija, Go On Pirkanmaa, Pirkanmaa, Tampere

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 12.2.2020 – 26.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Ninni Virolainen

HR-asiantuntija, SHL +358 400 180 952

ninni.virolainen@go-on.fi