Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Rovaniemi

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Rovaniemi

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2021 noin 65 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Olemme osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli n. 70milj. euroa.

Olemme suomalainen perheyritys, joka vaalii vuosien aikana syntyneitä arvoja, kulttuuria ja pitkiä perinteitä kasvusta huolimatta. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen vakavaraisessa yrityksessä, joka haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi työpaikka.

Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme rehdisti seisoa.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi, joka on n. 100km kodistasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työ on hyvin vapaata, liikkuvaa ja päivät ovat takuulla erilaisia. Työsi tueksi tarjoamme mahtavan bookkaustiimimme, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla!

Perehdytämme sinut huolellisesti myynnin sekä tuotteiden saloihin ja tuki säilyy myynnin matkallasi. Lähiesimies on mukana päivittäisessä tekemisessäsi ja opastaa sekä kouluttaa sinua päivittäin, viikoittain sekä kuukausittain myynnin matkallasi. Meillä tuki ei häviä ensimmäisen viikon jälkeen! Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä toimistohommat voit hoitaa kotoa käsin ja myynti tapahtuu asiakkaiden luona.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä luomme yhteisen menestyksen edellytykset.

Tässä tiivistetysti se, mitä me sinulle tarjoamme:

  • Loistavat työkaverit ja tiimin
  • Asiakashankinnan tuen
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
  • Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
  • Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 23.01.2023 – 05.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Pohja + provisio

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi