Tehtaanedustaja Kaskipuu Oy

Tehtaanedustaja Kaskipuu Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle tuloksenhakuisia tehtaanedustajia ikkuna- ja ovimyyntiin.

Tarjoamme mahdollisuutta kuulua yhteen Suomen parhaista suoramyyntiorganisaatioista, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan!

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Työsi tueksi saat oman buukkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat työkaverit ja tiimin
  • Asiakashankinnan tuen
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
  • Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
  • Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

 

Kiinnostuitko?

Mahtava juttu! Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Laitathan hakemuksesi CV:n kanssa tulemaan alla olevan linkin kautta, tietosuojasyistä emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten älä turhaan aikaile. Lisätietoja antaa Go On Helsingin Kimmo Hanhisuanto p. 040 761 1808 tai kimmo.hanhisuanto@go-on.fi,  arkisin 9–16 välisenä aikana.

Hae työtä

Tehtaanedustaja Kaskipuu Oy, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 16.05.2022 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Provisio

Käsittelijä:

Kimmo Hanhisuanto

yksikönjohtaja / yrittäjä +358 40 761 1808

kimmo.hanhisuanto@go-on.fi