Edustaja

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy

Kaskipuu Oy on v.1978 perustettu suomalainen perheyritys, joka on kasvanut vuosien saatossa yhden käsiparin yrityksestä kansainväliseksi konserniksi. Kaskipuu tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat ulko-ovet sekä ikkunat, jotka valmistetaan asiantuntemuksella, hyvin valikoiduista materiaaleista.

Etsimme nyt Kaskipuu Oy:lle tuloksenhakuista

TEHTAANEDUSTAJAA

ikkuna- ja ovimyyntiin.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja palveluja kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi.

Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö, sekä itsenäisesti, että yhdessä tiimin kanssa. Tässä työssä olet paljon asiakastapaamisissa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, matka- ja kilometrikulusi toki korvataan. Välillä osallistut myös erilaisille messuille sekä tapahtumiin, joissa edustat Kaskipuuta ja sen tuotteita.

Työ on kokoaikainen ja toimipiste sijaitsee Vantaalla. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä työtä täysin etätyönä vaikkapa kotoasi käsin!

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Työsi tueksi saat oman buukkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla. Tällä reseptillä menestymme yhdessä!

Tarjoamme sinulle:
• Loistavat työkaverit ja tiimin
• Asiakashankinnan tuen
• Kattavan ja ammattitaitoisen perehdytyksen
• Tuen tuloksen tekemiseen
• Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
• Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä
• Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin

Perehdytyksen ajalta sinulle maksetaan pohjapalkkaa ja tämän jälkeen palkkasi perustuu provisioon. Edustajien keskipalkkaus on hyvin kilpailukykyinen.

Tarjoamme mahdollisuutta kuulua yhteen Suomen parhaista suoramyyntiorganisaatioista, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan! Go On toimii rekrytoinnissa Kaskipuu Oy:n kumppanina ja tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kaskipuu Oy:n omaan organisaatioon.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 7798893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Edustaja, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 11.2.2020 – 29.2.2020

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: provisio

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

HR-päällikkö, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi