Täyskuitumyyjä

Täyskuitumyyjä

Haemme asiakasyrityksellemme Cinia Oy:lle TÄYSKUITUMYYJÄÄ Haukiputaalle Täyskuitu®-verkon rakennuttamishankkeeseen. Etsimämme henkilö on rohkea ja määrätietoinen myyjä, jolla on aiempaa kokemusta tuotteiden tai palveluiden myynnistä suoraan kuluttaja-asiakkaille. Sinulla on positiivinen ja palveluhenkinen asenne ja aito kiinnostus tavoitteellista myyntityötä kohtaan. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan taustaorganisaation tuen. Palkkaus perustuu kiinteään kuukausipalkkaan ja provisioon. Työ on hyvin itsenäistä ja työajat joustavat.

Oletko sinä etsimämme myyjä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Cinialla puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään töitä rennolla porukalla, hyvässä hengessä. Saat tueksesi rautaiset ammattilaiset ja pääset rakentamaan parempia tietoliikenneyhteyksiä kaikille. Yritys tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Tutustu tarkemmin osoitteessa www.cinia.fi.

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille – tule rakentamaan Suomen valokuituinfraa 2020-luvulle!

Hae työtä

Täyskuitumyyjä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Haukipudas, Ii, Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 15.07.2020 – 31.08.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka + provisio

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi