Tarjoilija

Tarjoilijoita, Santa Fé

Santa Fé on hyvällä maulla sisustettu viihtyisä latinalais-amerikkalainen ravintola Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.

Haemme asiakkaallemme Santa Fé – ravintolalle TARJOILIJOITA Lahteen. Haemme sekä ammattitaitoista à la carte-tarjoilijoita, että tarjoilijoita kesäterassille.

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen asiakaspalvelu, ruokatarjoilu, anniskelu sekä muut salin työtehtävät.

Työotteeltasi olet ripeä ja oma-aloitteinen sekä omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Työ edellyttää joustavuutta sekä kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä. Hygienia- ja anniskelupassit tulevat olla suoritettuina.

Terassitarjoilijan työt alkavat sopimuksen mukaan kesäsesongin käynnistyessä ja kestävät sesongin ajan. À la carte -tarjoilijan tehtävä on kokoaikainen ja työssä on myös hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme palkkalistoille. Kerrothan hakemuksessasi, millaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.

Hae työtä

Tarjoilija, Go On Lahti, Päijät-Häme , Lahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 3.4.2019 – 30.4.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Salla Pohjonen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 312 2630 salla.pohjonen@go-on.fi