Tarjoilijoita Hemingway's Uusikaupunki

Tarjoilijoita Hemingway's Uusikaupunki

Restel avaa Uuteenkaupunkiin kevään aikana hienon  Hemingway’s ravintolan. Ravintola aukeaa upealla paikalle Aittarannalle, kanavan varrelle. Uudenkaupungin Hemingway’s on vanhassa makasiiniravintolassa ja paikan kruunaa iso terassi.  Hemingway’s tarjoaa viihtyisät pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen – aina arjen hengähdystauoista viikonlopun juhlaan. Leppoisa ilmapiiri, laadukas palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisen.

 

Etsimme Hemingway’s Uuteenkaupunkiin TARJOILIJOITA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä innokas ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, jota kiinnostaa työskentely ravintolassa?

Työhösi kuuluu vastata salin ja terassin tarjoilusta, siisteydestä ja yleisestä viihtyvyydestä. Aiempi kokemus ravintolatyöstä ei ole vaatimus voit olla alan opiskelija, vasta valmistunut tai jo tarjoilijan työkokemuksella varustettu osaaja. Tärkeintä on hyytymätön hymy sekä motivoitunut asenne! Autamme sinua kehittymään ravintola-alalla kattavan perehdytyksen avulla. Tärkeintä reipas ja iloinen palveluasenne sekä ammattitaitoinen ote työhön.

Odotamme sinulta

  • Hyvä asenne uuden oppimiseen
  • Iloista ja positiivista asiakaspalveluhenkeä
  • Hyvää yhteistyökykyä
  • Aktiivista otetta työhön
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Anniskelupassi

Tarjoilijan työssä sinulla on hyvä olla paineensietokykyä ja kykyä hoitaa työ toisinaan kiireessäkin hyvin ja hymy huulilla. Hygienia- ja anniskelupassi on eduksesi olla, mutta ei hätää sillä nämä voi suorittaa ennen työn aloittamista. Työtä on kesäkuukausina tarjolla 30-112,5h/ 3 viikossa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan ja ammattitaitoiset työkaverit. Lisäksi saat käyttöösi Restelin huikeat henkilöstöedut sekä alennukset.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa Go On nettisivujen kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa. Työllistyt suoraan Restelin kirjoille.

Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Tarjoilijoita Hemingway's Uusikaupunki, Satakunta, Varsinais-Suomi Rauma, Laitila, Uusikaupunki

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 30.03.2022 17:30 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRa tes

Käsittelijä:

Kati Nordlund

HR-asiantuntija, SHL +358 44 239 6867

kati.nordlund@go-on.fi