Tarjoilijoita

Tarjoilijoita

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Etsimme TARJOILIJOITA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Hotelli-Ravintola Almaan.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen työympäristöön ja olet parhaimmillasi kiireen keskellä. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulta luonnistuu a’la carte tarjoilijan työtehtävät. Tarjoilun salat on sinulla hallussa ja osaat suositella ruoka-annoksiin sopivat viinit ja tarjoilla ruoan ammattitaidolla Alman asiakkaille. Sinulta löytyy ikää myös vähintään 18-vuoden verran.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja mahtavan kokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tunnistitko itsesi tästä hakutekstistä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja miksi sinä olisit sopiva työntekijä tähän uniikkiin ravintolaan. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Hae työtä

Tarjoilijoita, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi