Tarjoilija, Yöpuu Yhtiö Oy

Tarjoilija, Yöpuu Yhtiö Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Yöpuu Yhtiölle TARJOILIJOITA.

Jyväskyläläinen yksityinen perheyritys Yöpuu Yhtiö Oy muodostaa Jyväskylässä majoitus-, ravintola- ja kokouspalvelukokonaisuuden. Yhtiön lippulaivoina toimivat laadukkaat hotellit, ainutlaatuinen Yöpuu ja urbaani Verso, sekä uniikit ravintolat Pöllöwaari, Verso Baari ja Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto. Kaikki ravintolat ovat esimerkkejä kohteista, joissa yhdistyvät upealla tavalla kaupungin historia ja ainutlaatuinen asiakaskokemus.

Yöpuu Yhtiön ravintolat tarjoavat tarjoilijalle laajasti erityyppisiä tehtäviä: niin rennompaa a la cartea, fine dining-tarjoilua, lounastarjoilua, aamiaistarjoilua kuin baarityöskentelyäkin.

Mikäli nautit asiakaspalvelusta, sekä laadukkaan tuotteen tarjoaminen ja asiakastyytyväisyys ovat sinulle tärkeitä elementtejä työssä viihtymisessä, on Yöpuu Yhtiö Oy sinun työpaikkasi. Odotamme työntekijältämme oma-aloitteisuutta, osallistumista, rohkeutta ja ennen kaikkea positiivisuutta ja innokkuutta uuden oppimiseen. 

Tarjoamamme tehtävät ovat kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken ja luonnollisesti viikonlopputyöt kuuluvat asiaan. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja työtunnit ovat sovittavissa. Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Työt alkavat sovitusti kevään aikana ja töitä on tarjolla elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa. Vakinaistuminen asiakkaan kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen on myös mahdollista.

Edellytämme sinulta:

  • koulutusta ja/ tai työkokemusta ravintola-alalta
  • työkokemusta joko baari-, ravintola-, tai kahvilatyöskentelystä
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät viihtyisässä miljöössä
  • työpaikan ammattitaitoisen ja innostavan tiimin ympäröimänä
  • kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • viihtyisän työympäristön perheyrityksessä

Liity mukaan huippu porukkaan ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Kosti Kartano, 040 197 9174, kosti.kartano@go-on.fi.

Hae työtä

Tarjoilija, Yöpuu Yhtiö Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 24.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES / Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kosti Kartano

HR-asiantuntija +35840 197 9174

kosti.kartano@go-on.fi