Tarjoilija, Snowman world ja Santamus, Rovaniemi

Tarjoilija, Snowman world ja Santamus, Rovaniemi

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna, ravintoloiden paikalliset herkut ja Snowman worldin talviaktiviteetit jäärakennelmien ympäröimänä eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://snowmanworld.fi/fi/ 

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii Joulupukin Pajakylään Napapiirille talvisesonkiin 2022-2023 ammattitaitoisia TARJOILIJOITA Snowman worldiin ja Santamus-ravintolaan. 

Legendaarisen Santamus-ravintolan mystinen tunnelma on todellinen elämys! Santamuksessa tarjoillaan paikalliset kokkien taidokkaasti loihtimat herkut tilauksen mukaan joko buffetista tai lautastarjoiluna tarjoiltuna. Snowman Worldissa lumiravintolassa sekä kahvilassa asiakkaat pääsevät nauttimaan pakkastunnelmasta lämpimien ja kylmien herkkujen kera, pöytiin tarjoiltuna. Ruokatarjoilun lisäksi tarjoilijan työtehtäviin kuuluu anniskelua baarista ja tarjoiltuna. 

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun kiireenkin keskellä.

Kokoaikainen työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy oman käytettävyytesi mukaisesti 6.1.2023 tai 19.3.2023. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Tarjoilija, Snowman world ja Santamus, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 30.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi