Tarjoilija, Snowhotel Family

Tarjoilija, Snowhotel Family

Snowhotel Family tarjoaa ainutlaatuisia bucket list -elämyksiä lumen ja jään parissa kolmessa toimipaikassa: Arctic Snowhotel & Glass Igloos -matkailukohde Rovaniemen Lehtojärvellä, lumihuvipuisto Snowman World ja elämysravintola Santamus Napapiirillä. Snowhotel Family haluaa olla Lapin matkailualan paras työnantaja, ja luotettavin ja mielenkiintoisin kumppani matkanjärjestäjille ja muille matkailualan sidosryhmille! Lue lisää: https://snowhotel.fi/

Snowhotel Family etsii talvisesonkiin 2023-2024 ammattitaitoisia TARJOILIJOITA Arctic Snow Hoteliin ja Napapiirin alueen ravintoloihin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi etsimme TARJOILIJA-SIIVOOJAA Arctic Snow Hoteliin koko talvikauden ajaksi. 

Arctic Snowhotelin ravintolat Lehtojärvellä tarjoavat elämyksiä joka aistille. Alueella on viisi ravintolaa:
– Jääravintola ja jääbaari: Sijaitsevat lumihotellissa. Jäästä tehdyt astiat, lumesta ja jäästä tehdyssä upeassa miljöössä ei unohdu!
– Kotaravintola: Kotaravintolan keskellä loimuava tuli on ravintolan sydän. Tulessa loimutettu lohi herkullisilla lisukkeilla maistuu pakkaspäivän päätteeksi.
– Lumikartano: Hotellin päärakennuksessa vastaanoton yhteydessä sijaitseva ravintola palvelee asiakkaita tilauksen mukaisesti illallisilla ja aamiaisella.
– Sky bar: Lounge bar, jossa voi siemailla kylmiä ja kuumia juomia samalla revontulia mukavasti baarin yläkerran kattoikkunoista katsellen.

Joulupukin pajakylässä, Napapiirillä ruokaelämyksiä asiakkaille tarjoilee legendaarinen ravintola Santamus sekä Snowman Worldin ravintola.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu tarjoilla asiakkaille paikallisuutta henkivät herkut lautas- tai buffettarjoiluna tilauksen mukaisesti, ruokien ja juomien suosittelu ja myynti sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen omalla työpanoksella koko asiakkaan vierailun ajan. Arctic Snow Hotelin tarjoilija-siivoojana työhön kuuluu tarjoilijan vuorojen lisäksi siivousvuoroja majoitusyksiköiden sekä muiden yleisten alueiden siivouksessa.
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa motivaatiota tarjoilijan työtä kohtaan. Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen mukavilta ja kokeneilta esihenkilöiltä.

Työ alkaa joulukuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. Osa-aikaisessa työssä vuorot on sovitettavissa oman käytettävyytesi mukaisesti. 
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Tarjoilija, Snowhotel Family, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 13.11.2023 – 31.12.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi