Tarjoilija, Siipiravintola Wingston, Rovaniemi

Tarjoilija, Siipiravintola Wingston, Rovaniemi

Siipiravintola Wingston on tarjonnut herkulliset ja rennot ruoat Rovaniemen sydämessä jo vuodesta 2003. Rento ja ystävällinen tunnelma sekä maittavat annokset kanansiivistä täyttäviin burgereihin, grilliruokiin ja salaatteihin houkuttelevat viihtymään uudestaan ja uudestaan. Lue lisää: http://www.wingston.fi/

Etsimme nyt Wingstonin nuorekkaaseen ja rempseään porukkaan asiakaspalvelusta nauttivaa TARJOILIJAA.

Tässä työssä tärkeintä on, että nautit asiakaspalvelusta ja haluat omalla ystävällisellä työpanoksellasi varmistaa sen, että asiakkaan käynti sujuu alusta loppuun parhaalla mahdollisella tavalla.

Työtehtäviisi kuuluu Wingstonin laadukkaiden herkkujen tarjoilu pöytiin, juomatarjoilu, salin siisteyden ylläpito ja muut ravintolan tehtävät yhdessä työkavereidesi kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyisi loistavan asenteesi lisäksi jo kokemusta asiakaspalvelusta ja tarjoilusta ja halua oppia lisää! Edellytämme myös hygieniapassia ja anniskelupassia – tai ainakin valmiutta hankkia ne työsuhteen alkaessa, sekä suomen kielen taitoa.

Etsimme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työvuoroja on vähintään 90h/3vk. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin.

Sinua odottaa Wingstonin tiivis työyhteisö, mahtavat asiakkaat ja loistava tuote! Me Go Onilla olemme tukenasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa, maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja meiltä saat myös valtakunnalliset ja paikalliset monipuoliset henkilöstöedut.

Kuulostiko hyvältä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Saara Nordberg: saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi . Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten varmista paikkasi perinteikkäässä ravintolassa, ja jätä hakemus jo tänään! Muista kirjata hakemukseesi oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta työstä, aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi.

Hae työtä

Tarjoilija, Siipiravintola Wingston, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 08.08.2022 – 31.08.2022 11:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES / Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi