Tarjoilija Poriin

Tarjoilija Poriin

Haemme Poriin ammattitaitoisia tarjoilijoita ja ravintola-alan osaajia!

Pääset työskentelemään ravintola alan monipuolisissa tehtävissä. Toivomme sinulta työkokemusta ravintola-alalta, lounas- ja carte-tarjoilusta sekä tilaustarjoilusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja loistava asiakaskokemus on sinulle tärkeää. Hektisyys tai vaihtelevat työpäivät eivät saa sinua häkeltymään, toki tukenasi on energinen ja ammattitaitoinen tiimi. 

Tehtävä edellyttävät voimassa olevia hygienia- ja anniskelupassia, vastaavan hoitajan pätevyys on eduksi. Oma auto helpottaa aina liikkumista mutta ei ole pakollinen. Toivomme sinulta hyvää suomenkielen hallintaa sekä tietysti täysi-ikäisyyttä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Meillä on tarjolla niin vakituista kuin määräaikaistakin tarjoilijan työtä. Laita siis hakemuksesi niin keskustellaan lisää, mikä sopisi sinun elämäntilanteeseen parhaiten.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16) 

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. 

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.// 

Hae työtä

Tarjoilija Poriin, Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 09.09.2022 08:00 – 30.10.2022 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi