Tarjoilija Pancho Villa Tripla

Tarjoilija Pancho Villa Tripla

Pancho Villa on Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty franchisingravintolaketju, joka tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja meksikolaisessa hengessä. Pancho Villassa panostetaan isoihin annoksiin, reiluun ruokaan sekä rentoon tunnelmaan. Runsaan a la carte -listan lisäksi tarjolla on jokaisena arkipäivänä myös herkullinen lounas.

Pancho Villa etsii nyt joukkojensa vahvistukseksi tarjoilijaa Mall of Triplaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen osa-aikaisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy noin 90h/3vkoa. Työ on kaksivuorotyötä Triplan kauppakeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa jonka aukioloajat sijoittuvat viikonpäivästä riippuen klo 10.30-21 välille.

 
Voit olla juuri alalle valmistunut vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt konkari. Tärkeintä on, että omaat ripeän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä halun ylläpitää hyvää tiimihenkeä kiireenkin keskellä. Tehtävä edellyttää lisäksi suomenkielen taitoa, anniskelu- ja hygieniapassia sekä mahdollisuutta työskennellä kaikissa vuoroissa, myös viikonloppuisin.


Lisätietoja ravintolasta ja ketjusta:
https://panchovilla.fi/

 

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään vakituiseksi työntekijäksi JH Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Haluaisitko sinä liittyä Pancho Villan rintamaan? Ilmianna kiinnostuksesi meille!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-spesialisti Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Tarjoilija Pancho Villa Tripla, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 27.09.2022 09:00 – 03.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi