Tarjoilija, Lappi, Talvisesonki 2022-2023

Tarjoilija, Lappi, Talvisesonki 2022-2023

Etsimme TARJOILIJOITA tulevalle talvisesongille 2022-2023 Lappiin!

Oletko innostunut juuri alalle valmistunut tai jo aiempaa kokemusta omaava tarjoilija, joka tykkää haasteista?

Go On tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden työllistyä upeisiin kohteisiin ympäri Lappia – Miltä kuulostaa työskennellä Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä tai muissa kohteissamme, kuten Saariselällä, Ylläksellä, Luostolla tai Kilpisjärvellä? 

Haemme tarjoilijoita erilaisiin tehtäviin ja voit työllistyä aamupala-, lounas-, pikaruoka-, kahvila-, baari- tai ala carte tarjoilijaksi työkokemuksesi ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Odotamme sinulta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta tehtävästä, joustavuutta ja hyvää paineen sietokykyä sekä kykyä palvella asiakaskohtaamiset erinomaisella tavalla. 

Sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi työntekijäksi määräaikaiseen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen – mikä sinulle parhaiten sopiikin. Myös keikkatyö opiskelujen ohella on mahdollista. Kerro hakemuksessasi tarkemmin tilanteestasi, niin osaamme huomioida sen hakuprosessissa.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Autamme asunnon kanssa tarvittaessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, Puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi.

Hae työtä

Tarjoilija, Lappi, Talvisesonki 2022-2023, Lappi Inari, Kolari, Rovaniemi, Sodankylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 02.11.2022 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi