Tarjoilija Hotelli-Ravintola Alma, kesätyö

Tarjoilija Hotelli-Ravintola Alma, kesätyö

FINNISH TRAVEL GALAN VUODEN MAJOITUSLIIKE 2022

Suomen Matkailualan Liiton järjestämässä Finnish Travel Galassa 4.11.2022 palkittiin matkailuyrityksiä, -toimijoita ja -kohteita kaikkiaan yhdeksässä kategoriassa. Hotelli Alma valittiin voittajaksi Vuoden Majoitusliike -kategoriassa!

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa tätä mahtavaa tiimiä, sillä etsimme kesälle 2023 TARJOILIJAA Hotelli-Ravintola Almaan.

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen työympäristöön ja olet parhaimmillasi kiireen keskellä. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Sinulla on tarjoilun salat hallussa ja osaat suositella ruoka-annoksiin sopivat viinit ja tarjoilla ruoan ammattitaidolla Alman asiakkaille.

Tarjoamme sinulle ikimuistoisen kesätyön ja olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan. Työsuhde on määräaikainen kesäkuusta elokuuhun ja työtunteja keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä. Työssä on mahdollista jatkaa myös kesä jälkeen.

Tunnistitko itsesi tästä hakutekstistä? Nämä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja miksi sinä olisit sopiva työntekijä tähän uniikkiin ravintolaan. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työtä

Tarjoilija Hotelli-Ravintola Alma, kesätyö, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 18.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi