Tarjoilija, Hotel Ylläshumina

Tarjoilija, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin – safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Ylläshuminan tiimi etsii ahkeria TARJOILIJOITA talvisesongiksi!

Ravintola Huminassa tarjotaan laadukkaita herkkuja noutopöydistä, ala carte menulta sekä suosituilla teemapäivillä.

Tarjoilijan monipuoliseen työnkuvaan kuuluukin kokkien loihtimien herkkujen tarjoilu ylpeydellä ja ammattitaidoilla, juomatarjoilu pöytiin sekä tarvittaessa pubin puolella sekä ravintolan siisteyden ylläpitäminen. 

Etsimillämme tarjoilijoilla on jo kokemusta sekä ala carte että buffettarjoilusta ja juomatuntemusta. Edellytämme myös suomen ja englannin kielen taitoa, erinomaista asiakaspalveluasennetta intohimoa alaa kohtaan, hyvää paineensietokykyä ja joustavaa asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää kauden loppuun maalis-huhtikuulle saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi.

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Tarjoilija, Hotel Ylläshumina, Lappi Kolari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi