Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2022-2023 ammattitaitoisia TARJOILIJOITA. 

Arctic Snow Hotellissa asiakas nauttii tilauksen mukaan paikallisia herkkuja sekä hotellin vastaanotossa sijaitsevassa ravintolassa että lumihotellin ravintolassa pääasiassa lautasilta tarjoiltuna, mutta tarpeen mukaan herkut ovat tarjolla runsaissa buffeteissa. Ruokatarjoilun lisäksi tarjoilijan työtehtäviin kuuluu anniskelua baarista ja tarjoiltuna. 

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun!

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista Lehtojärvelle. Kokoaikainen työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy oman käytettävyytesi mukaisesti 6.1.2023 tai 31.3.2023. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 30.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi