Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2023-2024 ammattitaitoisia TARJOILIJOITA Lehtojärvelle ja Joulupukin pajakylään.

Arctic Snow Hotelin ravintolat Lehtojärvellä tarjoavat elämyksiä joka aistille. Alueella on viisi ravintolaa:
– Jääravintola ja jääbaari: Sijaitsevat lumihotellissa. Jäästä tehdyt astiat, lumesta ja jäästä tehdyssä upeassa miljöössä ei unohdu!
– Kotaravintola: Kotaravintolan keskellä loimuava tuli on ravintolan sydän. Tulessa loimutettu lohi herkullisilla lisukkeilla maistuu pakkaspäivän päätteeksi.
– Lumikartano: Hotellin päärakennuksessa vastaanoton yhteydessä sijaitseva ravintola palvelee asiakkaita tilauksen mukaisesti illallisilla ja aamiaisella.
– Sky bar: Lounge bar, jossa voi siemailla kylmiä ja kuumia juomia samalla revontulia mukavasti baarin yläkerran kattoikkunoista katsellen.

Joulupukin pajakylässä ruokaelämyksiä asiakkaille tarjoilee legendaarinen ravintola Santamus sekä Snowman Worldin ravintola.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluu tarjoilla asiakkaille paikallisuutta henkivät herkut lautas- tai buffettarjoiluna tilauksen mukaisesti, ruokien ja juomien suosittelu ja myynti sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen omalla työpanoksella koko asiakkaan vierailun ajan.
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa motivaatiota tarjoilijan työtä kohtaan.

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista. Kokoaikainen työ alkaa joulukuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. Myös osa-aikainen keikkatyö oman käytettävyytesi mukaisesti on mahdollista!
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi:rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 24.08.2023 – 25.09.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi