Tarjoilija

Tarjoilija

Ravintola Toweri on v. 2013 perustettu ruoka- ja seurusteluravintola keskellä Äkäslompoloa, Jounin Kauppakeskuksessa eli aivan Jounin Kaupan naapurissa.
Listalla on paikallista poroa, lappilaista kalaa ja sieniä ja marjoja (sienet ja marjat itsepoimittuja), aasialaisvaikutteista ruokaa sekä pizzat ja burgerit. Erittäin perinteistä ja vähemmän perinteistä siis!

Etsimme nyt Towerin toverilliseen tiimiin ammattitaitoista TARJOILIJAA. Olet täydellinen, kun otat asiakkaan aina avosylin vastaan ja haluat tehdä vierailijan lomasta täydellistä omalla panoksellasi.

Lapissa koet kesän yöttömän yön sekä todellisen talven.

Tutustuthan:

Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja Markus Nordberg 0400926354, markus.nordberg@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Hae työtä

Tarjoilija, Go On Rovaniemi, Lappi, Kolari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 17.1.2020 – 8.3.2020

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Sopimuspalkka

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi