Tapahtumatyöntekijä

Tapahtumatyöntekijä

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. 

Etsimme tapahtumatyöntekijöitä keikkaluonteisiin ravintola-alan tehtäviin Helsinkiin ja Espooseen!

Töitä on tarjolla Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloissa kioskityöntekijöille, tarjoilijoille ja baarityöntekijöille osaamisestasi riippuen. Voit olla alan konkari tai vasta alalle suuntaava nuori opiskelija, huomioimme osaamisesi töiden alkaessa perehdytyksen osalta.   

Työajat vaihtelevat tapahtumasta riippuen, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi jääkiekko-otteluita, urheilu-tapahtumia, tanssitapahtumia, musiikkikeikkoja ja konsertteja, sekä yksityistilaisuuksia.

 

Edellytämme hakijoilta:

  • Reipasta ja positiivista palveluasennetta
  • Hygieniapassia
  • Vähintään 16 vuoden ikää (kioskityössä, muutoin vähintään 18 vuoden ikää)

Kokemus ravintola-alan tehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä on eduksi. Arvostamme reipasta, positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Töitä on tarjolla käytettävyytesi mukaisesti esimerkiksi Oopperatalolla, Musiikkitalolla, Helsingin Jäähallilla, Metro Areenalla ja Tanssin talolla.

 

Kiinnostuitko?  Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi meille ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tarjoamme keikkaluonteista työtä mielenkiintoisissa tapahtumataloissa. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut sekä säännöllisen työskentelyn kautta myös Restelin huikeat henkilöstöedut käyttöön.

Tapahtumien ravintolatoimintaa operoi Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Go Onin työntekijänä. 

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 arkisin klo 9-16 välillä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Tapahtumatyöntekijä, Uusimaa Espoo, Helsinki

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 09.05.2022 08:00 – 23.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa-tes/sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-koordinaattori +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi