Talousjohtaja CFO

Talousjohtaja (CFO)

Platom Oy on noin 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme talousjohtajaa (CFO)

Tehtävänäsi on vastata yrityksemme taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu talouden suunnittelu, raportointi ja seuranta. Lisäksi vastuullasi ovat myös projektien talous ja yrityksen rahoituksen järjestäminen. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yrityksen toiminnan kehittämiseen ja strategian toteuttamiseen.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja osaamista taloushallinnon johtamisesta sekä kehittämisestä. Arvostamme kokemusta rahoituksesta, projektien talouden hallinnasta ja IFRS:n mukaisesta kirjanpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Tampereella, Turussa, Helsingissä tai Raumalla, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa Mikkelin konttorilla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Platom Oy:n Henkilöstöpäällikkö Ville Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057 tai sähköpostilla ville.kakkonen@platom.fi.

Hae työtä

Talousjohtaja CFO, Go On Mikkeli, Etelä-Savo, Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 22.3.2019 – 28.4.2019

Vaadittu työkokemus: yli 5 v

Palkkaus:

Käsittelijä:

Go On