Taloushallinnon assistentti, Pyhäntä

Taloushallinnon assistentti, Pyhäntä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Maustaja Oy:lle Pyhännälle

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA.

Maustaja Oy on yli 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani. Maustaja toimittaa tuotteita mm. kauppaketjuille, tukkukaupoille sekä elintarviketeollisuuden eri tarpeisiin niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Etsimme nyt vuorotteluvapaan sijaista taloushallinnon assistentin tehtäviin noin 6 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan monipuolisesti eri taloushallinnon tehtäviä kuten ostoreskontran ja peruskirjanpidon ylläpitäminen sekä palkanlaskentaa. Myös tilausten käsittely, asiakastietojen ja hinnaston ylläpito, sekä raporttien laatiminen voivat olla mahdollisia työtehtäviäsi. Hakijalta ei vaadita osaamista näihin kaikkiin, vaan tehtäviä jaetaan osaamisen mukaan muiden toimistotyöntekijöiden kanssa. Työtä on mahdollista suorittan osittain myös etänä. 

Tehtävässäsi pidät päivittäin yhteyttä useisiin eri sidosryhmiin, joten omaathan erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Toivomme sinulta tarkkaa työskentelyotetta sekä intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Otat vastuun omasta tekemisestäsi ja pystyt työskentelemään joustavasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Voit olla alan kokenut konkari tai vastikään kaupalliselta alalta valmistunut, motivoitunut tekijä. Työhön saat erinomaisen ja kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin jatkuvan tuen.

Toivomme sinulta

 • kaupallisen alan koulutusta
 • kokemusta ja/tai ymmärrystä taloushallinnon keskeisistä työtehtävistä
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • taitoa työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

 • vastuullisen ja monipuolisen työn
 • erinomaisen perehdytyksen tehtävään
 • mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaan ja työtehtäviin
 • osittaisen etätyömahdollisuuden
 • mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden tutustua niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin elintarviketeollisuuteen
 • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus: Elintarvikealan toimihenkilöt PRO/Kokemuksen mukaan

Työn kesto: 6 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 400 548 811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Hae työtä

Taloushallinnon assistentti, Pyhäntä, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo Haapajärvi, Haapavesi, Nivala, Oulu, Pyhäntä, Iisalmi, Kiuruvesi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 24.11.2021 09:11 – 08.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan toimihenkilöt PRO

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi