Odota odottamatonta!
LeftField haluaa auttaa yrityksiä asiakassuhteiden johtamisessa, erityisalueena myynnin johtaminen ja ryydittäjänä digitaalinen markkinointi. Se toimii tähdentekijänä pk-yrityksille ja start upeille.  LeftFieldin tavoitteena on tunnistaa, kannustaa ja mahdollistaa kyvykkäitä ja kunnianhimoisia. Ilman ennakkoluuloja, yllättävästi ja avuliaasti. LeftField on vahvassa kasvussa ja nyt on aika ottaa kehiin yrityksen ensimmäinen tähdentekijä.

Värähtelikö yllä oleva toiminnan kuvaus? Etsitkö uusia haasteita b2b-myynnin, erityisesti ratkaisumyynnin parista?

Etsimme nyt LeftFieldille

MYYNNINTEKIJÄÄ

kasvattamaan LeftFieldin liiketoimintaa nextille levelille. Tehtäviisi kuulu rakentaa ja kehittää täysin digitaalinen ja skaalattava etämyyntikonsepti. Lisäksi kaupallistat, pilotoit ja myyt jo kehitettyä palvelua. Omista ambitioistasi ja kyvykkyyksistäsi riippuen pääset halutessasi myöhemmin myös valmentamaan asiakkaitasi myynnin tekemisessä. Teet tiivistä yhteistyötä sisaryhtiön, Go On Helsingin, tiimin ja myynnin kanssa. Työviikkoihisi kuuluu prospektointia, tapaamisten bookkaamista ja asiakastapaamisia, eli viet läpi koko myynnin prosessin alusta loppuun.

Edellytämme sinulta aitoa halua ratkaista asiakkaasi ongelmat ja oikaista myynnin pullonkaulat. Sinulla on kokemusta b2b-myynnin parista, olet yritteliäs, itsenäinen, uskalias ja avulias. Kykenet haastamaan asiakkaitasi positiivisesti ja uskallat tarjota yllättävänkin ratkaisun tilanteeseen. Luonteeltasi olet vanhoista kaavoista vapauttava, sovinnaisia raja-aitoja kaatava, luovaa ajattelua laajentava sekä uutta ja omaperäistä syleilevä henkilö. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai muu kaupallinen koulutus). 

Tarjoamme sinulla mahdollisuuden päästä tekemään oman näköistäsi työnkuvaa. Töitä pääset tekemään joustavasti toimistollamme Helsingin ytimessä, asiakkaillasi sekä etänä. LeftFieldin yrittäjä ja omistaja, Petteri Hakala, sparraa ja valmentaa sinua tehtävääsi. Toimit roolissasi yrittäjän kumppanina ja partnerina. Tukea työhösi saat myös Go On Helsingin tiimiltä, joten yksin et jää vaikka roolisi onkin itsenäinen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja palkkaus on kilpailukykyinen pohjapalkka + provisio.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Lisätietoja antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966. Laitathan hakemuksesi alla ilmoituksessa olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

LeftFieldin sisaryritys Go On Helsinki toimii kumppanina tässä rekrytoinnissa. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.