Sprinkleriasentaja Paloff Sammutusjärjestelmät Oy

Sprinkleriasentaja Paloff Sammutusjärjestelmät Oy

Suomalainen johtava paloturvallisuusalan toimija Paloff Group yhdisti voimansa Ruotsin johtavan paloturvallisuusalan toimijan BST-konsernin kanssa 2022 keväällä. Me Paloffilla uskomme, että paloturvallisuusala tulee jatkossakin kehittymään myönteisesti. Siirtymä osaksi BST-konsernia antaa Paloffille mahdollisuuden kasvattaa toimintaa Suomessa, sekä tarjota palveluita myös muissa pohjoismaissa. Isommassa kokonaisuudessa tulee myös mukana paljon osaamista, jota me Paloffilla tulemme hyödyntämään yhä paloturvallisemman tulevaisuuden luomiseksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Paloff Sammutusjärjestelmät Oy:lle sprinkleriasentajaa tai korkeapainesumuasentajaa!

Haemme sammutuslaitteistojen asennuksesta kiinnostuneita asentajia suorittamaan perinteistä sekä korkeapainesumujärjestelmän asennuksia erilaisissa teollisuuden- ja rakennusalan kohteissa. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on työssä menestymisessä edellytys.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • Valmiutta suorittaa itsenäisiä asennustehtäviä
  • Suomen kielen osaamista
  • Hyviä sosiaalisia taitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen työn
  • Mukavan työympäristön ja monipuolisen työn
  • Asialliset varusteet

Pääset osaksi vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä, jossa panostetaan uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Paloffin omaan organisaatioon.

Kiinnostuitko? Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan nettisivujemme kautta https://go-on.fi/tyopaikat//. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi. Lisätietoja: Go On Turku / Kirsi Leino puh. 040 7353 975 tai kirsi.leino@go-on.fi.

 Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Sprinkleriasentaja Paloff Sammutusjärjestelmät Oy, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 06.09.2022 16:05 – 30.11.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 40 735 3975

kirsi.leino@go-on.fi