Siivousvastaava, Arctic Snow Hotel

Siivousvastaava, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2023-2024 SIIVOUSVASTAAVAA.

Siivousvastaavana työtehtäviisi kuuluu siivouksen kulusta ja siivoustiimin vuorokohtaisesta työsuunnittelusta vastaaminen, perehdytys, siivousvälineistä sekä liinavaatetilauksista huolehtiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu siivoukseen osallistuminen yhdessä muun tiimin kanssa.Tässä työssä edellytetään aiempaa kokemusta siivousesihenkilön työstä, suomen ja englannin kielen taitoa, tarkkuutta ja tehokkuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä motivoivaa otetta.

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista Lehtojärvelle. Kokoaikainen työ alkaa marraskuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Siivousvastaava, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi