Siivoojia talvisesonkiin, Lappi

Siivoojia talvisesonkiin, Lappi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin ravintola-alan sesonkityöntekijöitä sesongiksi 2020-2021!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme – miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Luostolla, Ylläksellä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Siivojat voivat työskennellä kohteesta riippuen esimerkiksi hotellin kerroshoidon tehtävissä, mökkisiivouksessa, ravintolasiivouksessa tai lumityöntekijänä. Olitpa missä vaiheessa uraasi tahansa, tärkeintä on palveluhenkinen asenteesi, halu oppia uutta ja motivaatiosi työskentelyyn! 

Työ alkaa asiakasyritystemme tarpeen mukaan – osa 2020 vuoden loppukuukausina ja osa vuoden 2021 alussa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Tarvittaessa myös asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Siivoojia talvisesonkiin, Lappi, Go On , Lappi Inari, Kittilä, Muonio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.08.2020 – 30.09.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi