Siivoojia Raahen seudulle

Siivoojia Raahen seudulle

Etsimme asiakasyrityksillemme SIIVOOJIA Raahen seudulle monenlaisiin siivoustyökohteisiin. Tarvetta on useille työntekijöille eri yrityksissä niin osa-aikaisiin kuin kokoaikaisiin tehtäviin.

Jätä hakemuksesi, niin kutsumme sinut käymään toimistolla. Mietitään yhdessä millainen työ olisi juuri sinun elämäntilanteeseen passeli ja etsitään sinulle sopiva paikka!

Siivoustyökohteita on Raahessa, Siikajoella, Ruukissa ja Pyhäjoella. Työtehtäviä on monenlaisia, tarjolla on esimerkiksi kotisiivousta, teollisuushallien siivousta sekä majoitus- ja toimistotilojen siivousta.

Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Alan koulutus tai aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, muttei välttämätöntä. Jos olet tekevä, oppimiskykyinen ja -haluinen, uskallat rohkeasti hypätä uusiin haasteisiin ja olet luotettava tyyppi, olet jo vahvoilla. Sinut perehdytetään työtehtäviin kyllä.

Tarjolla on sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ensimmäiset tekijät tarvitaan heti. Työntekijöiden tarve on kaikilla asiakkaillamme pitkäaikainen eli tarjolla on mahdollisuus pitkiin, jopa vakituisiin työsuhteisiin.

Hakemuksesi voit jättää linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Siivoojia Raahen seudulle, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 17.02.2021 – 31.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi