Siivoojia

Siivoojia

Tarpeet asiakasyrityksissämme kasvavat jälleen talvelle 2023 – varmista paikkasi ja hae nyt!

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Etelä-Karjalan alueelle ahkeria ja tekeviä

SIIVOOJIA

koko- sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset siivousalan työtehtävät eri kohteiden ja työtehtävien parissa. Tarjoamme aina vähintään TES:n mukaisen palkan ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään työtä pääasiassa päivävuorossa, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi aikaisten aamuvuorojen ja työkohteiden sijaintien vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista siivousalan töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikkoja alamme täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Lappeenrannan Pasi Kuosma puh. 050 381 3117, pasi.kuosma@go-on.fi

 

Hae työtä

Siivoojia, Etelä-Karjala Lappeenranta

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 17.11.2022 14:00 – 15.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Peruspalkka TES

Käsittelijä:

Pasi Kuosma

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 381 3117

pasi.kuosma@go-on.fi