Siivooja, Siivouspalvelu Kotihaltia, Sodankylä

Siivooja, Siivouspalvelu Kotihaltia, Sodankylä

Kotihaltia Oy on siivouspalveluita tarjoava, Lapista kasvuun ja kehitykseen lähtenyt Alltime konserniin kuuluva yritys. Kotihaltialla siivouspalveluista vastaa tällä hetkellä viitisenkymmentä ammattitaitoista, yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta, työstään ylpeää ammattilaista.

Haemme nyt asiakkaallemme Kotihaltialle Sodankylään reipasta siivoojaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollista on myös solmia pitkä määräaikainen työsuhde, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin.

Työpaikka on ensisijaisesti Kevitsan kaivoksen siivoustiimissä. Työaika on 112,5h/3vko, työaika on mahdollista jaksottaa 5 työpäivää – 5 vapaapäivää rytmiin. Työvuoroja voi olla viikon jokaisena päivänä, mutta niitä voidaan myös hiukan räätälöidä käytettävyytesi mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan, kannustavan palkkauksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Eduksi katsotaan aiempi siivouskokemus ja/tai siivousalan työkokemus sekä työturvallisuuskortti. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä valinnalle – me kyllä perehdytämme sinut työtehtäviisi. 

Edellytämme hakijalta:

– Reipasta asennetta ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme:

– Vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa

– Kilpailukyisen palkkauksen

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineet

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä Go Onin valtakunnalliset, rahan arvoiset henkilöstöedut.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa. Odotamme hakemustasi!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

 

Hae työtä

Siivooja, Siivouspalvelu Kotihaltia, Sodankylä, Lappi Sodankylä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 21.11.2022 – 11.12.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi