Siivooja, Kouvola

Siivooja, Kouvola

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

SIIVOUSTYÖNTEKIJÄÄ

Työssä siivotaan kerrostalojen porraskäytäviä, saunatiloja sekä toimistotiloja. Työ tehdään arkisin päiväsaikaan, joten viikonloput ja illat ovat aina vapaana. Etsimme reipasta tekijää, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työntekoon ja mielellään aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työssä tarvitset ajokorttia.

Viikkotyötunnit ovat 37,5h. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työ on alkuun määräaikainen ja kestää alkuun 1kk.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

Hae työtä

Siivooja, Kouvola, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 20.09.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi