Siivooja kokopäivätyöhön, Coor, Rovaniemi

Siivooja kokopäivätyöhön, Coor, Rovaniemi

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Coorille, kahta kokoaikaista SIIVOOJAA päivätyöhön.

Työssäsi vastaat kohteiden peruspesutöistä Rovaniemen keskustan alueella. Toivottavaa on aiempi kokemus peruspesutöistä, kuten koneellisesta lattian puhdistuksesta sekä ikkunanpesuista. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai muista siivoustyötehtävistä. Sinut perehdytetään kohteeseen. Työtehtäviin kuuluu myös toisinaan työskentely nosturiauton korissa. Työaika on ma-pe klo 6-14. 

Työtä on tarjolla ainakin vuoden loppuun saakka, mutta hyvälle tekijälle voi hyvinkin tarjoutua mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
– Hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön 
– Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Pauli Riepula, puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae työtä

Siivooja kokopäivätyöhön, Coor, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 27.09.2022 – 16.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi