Siivooja, Arctic Snow Hotel

Siivooja, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2023-2024 SIIVOOJIA kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä kiireapulaisiksi.
Arctic Snow Hotellissa siivooja työskentelee osana siivoustiimiä vastaten omalla, tärkeällä työpanoksellaan houkuttelevista ja siisteistä majoitusyksiköistä ja yleisistä tiloista. Mikäli sinulla on kokemusta tai halua oppia myös ravintolan tehtäviä, voit työskennellä myös osittain hotellin aamiaisella saliapulaisen tehtävissä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta tehtävistä, mutta reipas asenne, aito halu oppia ja yrittää parhaansa ovat tärkeimpiä!
Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista Lehtojärvelle. Työ alkaa marraskuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. Mikäli etsit työtä vaikkapa opintojen ohelle, on työtä mahdollisuus tehdä myös lyhemmän ajan (vaikkapa joululomalla) tai keikkaluonteisesti.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915/ anna.rinnekallio@go-on.fi
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Siivooja, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi