Siistijöitä

Siistijöitä, Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy on kotisiivouksiin erikoistunut suomalainen perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat laadukas palvelu, periaattellisuus ja rehellisyys. Yritys on valittu Vuoden Kotityöpalveluyritykseksi vuonna 2017 ja se on saanut sertifikaatin Great Place to Work. Toimialueet ovat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja uusimpana Turussa. Tarkemmin yritykseen voit tutustua osoitteessa www.kotipuhtaaksi.fi.

Nyt toiminnan laajentuessa haemme Koti Puhtaaksi Oy:lle SIISTIJÖITÄ Turun seudulle.

Työssä ei vaadita laitoshuoltajan tutkintoa tai aiempaa kokemusta, koska työtehtäviin perehdytetään. Haemme ennen kaikkea motivoituneita, iloisia ja hyvän asenteen omaavia tekijöitä! Edellytämme hakijoiltamme täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työaika on arkisin klo 7-17 välillä. Työtunteja on vähintään 20h/vko, mutta kohteiden lisäännyttyä tarjoamme sinulle kokoaikaista työtä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme erinomainen siivousalasta kiinnostunut tekijä, laitathan hakemuksen pikaisesti alla olevasta linkistä!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Noora Paananen, Go On Turku, p. 045 78755142, noora.paananen@go-on.fi.

Hae työtä

Siistijöitä , Go On Turku, Varsinais-Suomi, Turku

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 28.11.2018 – 29.1.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: tes mukaan

Käsittelijä:

Noora Paananen

HR-asiantuntija +358 45 7875 5142 noora.paananen@go-on.fi