Sihteeri-asiakaspalvelija autokoulu Safiiriin

Sihteeri-asiakaspalvelija autokoulu Safiiriin

Autokoulu Safiiri on ylivoimaisesti suosituin, menestynein ja kansainvälisin autokoulu Espoossa.

Autokoulu Safiiri toimii tällä hetkellä Tapiolassa, Matinkylässä, Espoonlahdessa ja Espoon Keskuksessa. Kuljettajakoulutus on aloitettu jo vuonna 1989. Espoossa toiminta alkoi vuonna 1994. Annamme ajo-opetusta tällä hetkellä kolmella eri kielellä, Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja reipas? Etsitkö mukavaaduunia asiakaspalvelun parista?

Etsimme nyt Autokoulu Safiirille

ASIAKASPALVELIJAA/SIHTEERIÄ

autokoulun asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Asiakaspalvelun lisäksi käsittelet autokoulun oppilaiden tietoja ja käytät yrityksen sisäisiä tietojärjestelmiä. Olet myyntihenkinen, et pelkää ehdottaa asiakkaalle lisäpalveluita, kuten ylimääräisiä ajotunteja tai vaikkapa moottoripyöräkorttia! Omaat hyvän pelisilmän, olet huumorintajuinen ja kaikessa toiminnassasi aina asiakaslähtöinen. Autat tarvittaessa myös muissa hallinnollisissa töissä, mutta pääpaino on asiakaspalvelussa.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, myyntihenkisyyttä, suomen ja englannin kielitaitoa sekä tietoteknisiä taitoja (Office-tuntemus, muut järjestelmät perehdytetään). Ruotsin kielitaito on ehdoton plussa! Toivoisimme sinun olevan huolellinen ja täsmällinen, ripeä otteissasi sekä valmis tarttumaan töihin. Edellytämme myös valmiutta tehdä töitä Safiirin kaikissa toimipisteissä.

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen ja tämän jälkeen mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme omaan organisaatioon. Tarjoamme myös mukavan, kokoaikaisen työn modernissa ympäristössä. Tukenasi toimii autokoulu Safiirin osaava henkilökunta sekä Go On Helsingin ammattitaitoinen HR-tiimi. Työllistyt Go On:ille vuokratyöntekijäksi ja saat heti käyttöösi kattavan Go On-henkilöstöetuohjelman! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä! Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus

Hae työtä

Sihteeri-asiakaspalvelija autokoulu Safiiriin, Go On , Uusimaa Espoo, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 14.10.2020 – 28.10.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi