Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

”Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta.”

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ alkavaan sesonkiin. Sesonkityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät mahdollisesti tuotteiden viimeistelyä, varustelua ja kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, kello 6-22 välillä. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sovitusti myöhemmin keväällä ja työtä on tarjolla alustavasti elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro, milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työtä

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle, Keski-Suomi Kannonkoski, Kinnula, Pihtipudas, Viitasaari, Äänekoski

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 17.03.2021 – 30.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi