Senior Accountant

Senior Accountant

Etsimme asiakasyrityksellemme Raaheen SENIOR ACCOUNTANTIA vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastaat yrityksen kirjanpidosta ja raportoinnista aluksi yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Näpeissäsi on siis päävastuu niin kirjanpidosta kuin viranomaisilmoituksista ja kuukausittaisesta raportoinnista. Täsmäytät ja laadit tase-erittelyt ja osaat tulkita yhtiön tulosta ja tasetta. Vastaat myös yhtiön vuositilinpäätöksen ja veroilmoituksen laadinnasta. Tulevaisuudessa toimit muun taloushallinnon henkilöstön esimiehenä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta kirjanpidon työtehtävistä. Sinulla tulee olla vahva ymmärrys kirjanpidon prosesseista. Olet tarkka, täsmällinen ja haluat aktiivisesti kehittää omaa ammattitaitoasi. Sinulla on hyvät organisointi- ja viestintätaidot, samaten tietotekninen osaamisesi on ketterää ja omaksut helposti taloushallinnon järjestelmät. Työkielenä on suomen lisäksi englanti, joten edellytämme hyvää englannin ja suomen kielen taitoa.

Tarjolla on vakituinen ja vastuullinen rooli kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, myös palkkaus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista osaamista sinulta löytyy.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Senior Accountant, Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.03.2021 – 25.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi