Särmääjä, Veslatec Oy Pori

Särmääjä, Veslatec Oy Pori

Veslatec on Suomen huippuosaaja 2D ja 3D lasertyöstössä. Monipuolisen konekantamme ja osaamisemme ansioista voimme työstää ja hitsata tuhannesosan tarkkoja osia pienen pienistä kappaleista suuriin kokonaisuuksiin. Palvelemme eri toimialojen yrityksiä konerakennuksesta anturiteollisuuteen.

Veslatec on on perustettu 1989 ja toimipaikkamme sijaitsee Vaasassa ja Porissa. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Lisää meistä www.veslatec.fi

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä Veslatec Oy hakee Porin tehtaalle vakituiseen työsuhteesen Särmääjää

  • Voit olla juuri urasi alussa tai jo alan konkari
  • Metalli alan koulutus ja tuntemus on eduksesi
  • piirustusten lukutaito
  • Työ on 2-vuorotyötä

Veslatecilla on käytössä Amadan ja Coastin työkoneet, sekä modernit työskentelyolosuhteet, eikä työkavereissakaan ole valittamista.

Heillä pääset osaksi menevää ja hyväntuulista porukkaa. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina huimasti, joten sinun osaamisellesi on kysyntää.

Totta puhuen meitä ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi pätkääkään työkokemusta – pääasia, että olet kätevä. Ja kätevällä tarkoitamme sitä, että asenne on kunnossa, olet oma-aloitteinen ja solahdat heidän rentoon porukkaan mukaan.

Jos tunnistat itsesi tästä, laita hakemus tulemaan heti. Haastattelemme jo hakuaikana
  
Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.  Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Go Onille. Työhösi saat hyvän perehdytyksen Go On Porin HR-tiimiltä. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Särmääjä, Veslatec Oy Pori, Satakunta Pori

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 20.01.2023 09:00 – 15.02.2023 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi