Särmääjä

Särmääjä

Haemme asiakkaallemme Kouvolaan

SÄRMÄÄJÄÄ

Työnkuvana on tehdä särmäämällä ohutlevystä tuotteiden osia. Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Toivomme hakijalta tarkkaa otetta työhön sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Työ vaatii teknistä ymmärrystä ja taitoa lukea kuvia. Sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta ja kykenet tarvittaessa ripeäänkin työtahtiin. Voit olla urasi alussa oleva tekijä tai kokenut konkari. Hyvä fyysinen kunto on myös valttia tässä työssä.

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Työsuhde on alkuun määräaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ on kokoaikainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan Tanja Ahokas, p. 044 723 8475, tanja.ahokas@go-on.fi.  Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Group on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, koulutus sekä tutkimuspalvelut. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

Hae työtä

Särmääjä, Kymenlaakso Kouvola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 08.05.2023 – 04.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija, SHL, suorahakukonsultti +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi