Salin vuoropäällikkö Ravintola Central

Salin vuoropäällikkö Ravintola Central

Helsingin Ullanlinnan helmi, Ravintola Central, perustettiin jo vuonna 1898. Siitä lähtien se on ollut osa Helsingin ravintolaperinnettä ja tarjonnut asiakkailleen hyvää perinteistä ruokaa ja välitöntä palvelua. Ravintola Central palvelee asiakkaitaan ylpeänä historiastaan tarjoten monipuolisen classic casual ruokalistan aina klassikkoannoksista moderneihin suosikkeihin, pizzoja unohtamatta.

Etsimme nyt asiakkaallemme salin vuoropäällikköä Ravintola Centraliin Ullanlinnaan!

Oletko sinä itsenäisen työoteen omaava, iloinen, ripeä ja vastuunottokykyinen ravintola-alan ammatilainen? Omaatko lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot?

Salin vuoropäällikkönä johdat ja ohjaat työvuorossasi yksikkösi myyntiä, palvelua ja muuta toimintaa omalla esimerkilläsi. Olet läsnä asiakasrajapinnassa tehden aktiivista myyntityötä ja varmistaen positiivisen asiakaskokemuksen jokaisessa työvuorossasi. Työ pitää sisällään pääosin casual á la carte -tarjoilua sekä muita ravintolan operatiivisia tehtäviä, mutta myös back office -tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi.

Työvuorot ovat iltapainotteisia. Ravintola on avoinna arkisin klo 15-22 ja viikonloppuisin klo 12-22. Työsuhde on vakituinen ja aloittaa voit heti.

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Kiinnostuitko? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää!

Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Salin vuoropäällikkö Ravintola Central, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 28.06.2022 – 10.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi