Sähköasentajia, Tampere

Sähköasentajia, Tampere

Suomen Talotekniikka Tampere Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-konsernin palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 270 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Tampereella, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

 

Toimintamme kasvaessa haemme Tampereen toimipisteeseen SÄHKÖASENTAJIA urakkatyömaille toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Edellytämme

  • Sähkö-alan koulutusta
  • Työkokemusta vähintään 3 vuotta
  • Kokemusta toimitilakohteista
  • Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
  • Voimassa olevia sähköasentajan työhön liittyviä työturvakortteja

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä. Tampereen sähkötyömaiden luonne on pääasiassa toimitilarakentamista.

 

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Sami Kaikko p. 041 731 6991. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työtä

Sähköasentajia, Tampere, Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.10.2022 – 31.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan