Sähköasentaja ja aurinkopaneeliasentajia

Sähköasentaja ja aurinkopaneeliasentajia

Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa ”avaimet käteen” -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi SÄHKÖASENTAJAA ja AURINKOPANEELIASENTAJIA.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista, aurinkosähköasennuksista ja sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Työt suoritetaan asiakaskohteissa, joten välillä työkohteet voivat olla kauempanakin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan.

Sähköasentaja: Toivomme sinulta vankkaa kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Sinulla tulee olla voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t). Työ alkaa määräaikaisena, mutta osaavalle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Aurinkopaneeliasentaja: Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t). Työ on määräaikainen ja kestää arviolta vuoden loppuun.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme sähköasentaja tai aurinkopaneeliasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Nea Kirjonen, nea.kirjonen@go-on.fi, puh. 044 3122630

Hae työtä

Sähköasentaja ja aurinkopaneeliasentajia, Go On Lahti, Päijät-Häme , Lahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 11.9.2019 – 25.9.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Nea Kirjonen

HR-asiantuntija +358 44 312 2630 nea.kirjonen@go-on.fi