Sähköasentaja SE Sähkö Oy:lle

Sähköasentaja SE Sähkö Oy:lle

SE Sähkö Oy toimii osana SE Group konsernia. Täysin suomalaisessa omistuksessa olevien yhtiöiden päivittäisessä työssä on mukana edelleen useita perustajajäseniä, joiden työtä on täydentämässä joukko uuden sukupolven ammattilaisia. Konsernin liikevaihdon suuruusluokka on 20-25 m€ ja henkilöstömääräksi on vakiintunut noin 90 henkilöä. 

Tavoitteenamme on toteuttaa tilaajan käyttötarpeita parhaiten palvelevia laadukkaita taloteknisiä järjestelmiä ja luoda henkilökunnallemme parhaat olosuhteet vahvan ammattitaitonsa toteuttamiseksi.
 
Haemme asiakkaallemme SE Sähkö Oy:lle yrityksen hallittua kasvua vahvistamaan
 
SÄHKÖASENTAJAA
 
Sähköasentajana työskentelet itsenäisesti asiakaskohteiden sähköasennusten parissa. Työkohteesi vaihtelevat pienistä keikkatöistä suurempiin urakkakohteisiin.
 
Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta alan työtehtävistä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut ja pystyt työskentelemään itsenäisesti työkohteissamme.
 
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Toimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Palkkasi ja työehdot pohjautuvat sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimukseen. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.
 
Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.
 
Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.10.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae työtä

Sähköasentaja SE Sähkö Oy:lle, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 12.09.2022 – 02.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sähköistys- ja sähköasennusalan tes

Käsittelijä:

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 40 585 9885

juuso.kangaskorpi@go-on.fi