Sähköasentaja, Prima Power

Sähköasentaja, Prima Power

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Yrityksen tuotteiden ja palveluiden tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Prima Powerin tuotevalikoima on alan laajimpia, kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa.

Prima Powerin Suomen tuotantoyksikkö sijaitsee Seinäjoella. 2018 valmistuneet modernit tilat on suunniteltu vastaamaan 400 henkilön organisaation tarpeita, joskin myös tulevaisuuden kasvu on huomioitu.

Etsimme Prima Powerille Seinäjoelle ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa automatisoitujen levytyökoneiden sekä materiaalinhallintalaitteiden sähköistystä ja kokoonpanoa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Etsimme sähköalan ammattilaista, joten toivomme sinulta alan koulutuksen lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisista sähköasennustehtävistä. Työssä vaaditaan myös hyvää piirustusten lukutaitoa, ja pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset hyödyntämään jo karttunutta osaamistasi sekä oppimaan myös uutta. Prima Powerilla työskennellessäsi pääset osaksi hyvämaineisen kansainvälisen yrityksen menestystarinaa. Prima Power panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa siistin sekä nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä myöhemmin Prima Powerin vakituiseksi työntekijäksi. Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen, terhi.polonen@go-on.fi, puh. +358 40 128 7721 (arkisin klo 8-16).

Me Go Onilla tarjoamme sinulle:
– elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen
– aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Hae työtä

Sähköasentaja, Prima Power, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 11.09.2023 – 01.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi