Sähköasentaja porras- ja pystyhissien asennuksiin

Sähköasentaja porras- ja pystyhissien asennuksiin

Seniorihissit.fi kuuluu suomalaisomisteiseen Pihlajat Yhtiöön, joka on seniorihissien uranuurtaja Suomessa ja toimittanut ylivoimaisesti eniten seniorihissejä Suomeen.
Seniorihissit.fi:n porras- ja pystyhissivalikoima on Suomen suurin ja monipuolisin, sillä yhtiön tavoitteena on toimittaa kuhunkin paikkaan käyttäjän kannalta paras ratkaisu, mikä ei onnistu, jos tarjottavana on vain muutama malli.
Seniorihissit.fi tuo maahan, myy ja markkinoi pääasiassa Barduva-, Extrema-, Lehner-, MSW- ja ThyssenKrupp Access -hissejä sekä erikoisempia Hydrolift-, Högg Liftsysteme -, Partille Hiss – ja TechLift-hissejä, jotka yhdessä muodostavat Tiitus-tuoteperheen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Seniorihisseille,

SÄHKÖASENTAJAA,

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan omalta osaltaan laadukkaista seniorihissiasennuksista koko maassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköasentajan koulutusta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, matkustusvalmiutta sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
Korteista hallussa tulisi olla työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti, EA 1 ja B-ajokortti. Autamme tarvittaessa korttien suorittamisessa.
Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme merkittäväksi eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä alansa edelläkävijän riveissä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin, +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Hae työtä

Sähköasentaja porras- ja pystyhissien asennuksiin, Go On Uusimaa, Keski-Uusimaa , Hyvinkää

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 26.2.2019 – 24.3.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES tai sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 50 525 9153 jussi.reilin@go-on.fi