Ryhmämyyjä Mikkelin Teatterille

Ryhmämyyjä Mikkelin Teatterille

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias teatteri, joka toimii vanhassa palolaitoksen rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Mikkelin Teatterissa on ensi-iltoja noin kuusi vuodessa, mikä sisältää myös Naisvuoren kesäteatterin esityksen. Tämän lisäksi teatterissa nähdään läpi vuoden monipuolisesti erilaisia vierailuesityksiä. 
 
Haemme asiakkaallemme Mikkelin Teatterille ryhmämyyjää.
 
Työssäsi vastaat Mikkelin Teatterin myynnin kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu ryhmämyynnin ja myynnin ideointi, toteutus sekä hallinta. Työtä tehdään muun muassa puhelimitse, sähköpostilla, messuilla ja asiakastapaamisissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu satunnaisesti markkinoinnin tukitoimenpiteet sekä yhteydenpito eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön ja taitoa pitää langat käsissä muuttuvissa tilanteissa. Olet hyväasenteinen myynnin tekijä, jolla on halu toteuttaa asioita. Myös idearikkaus ja erilaisten tietojärjestelmien sujuva käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseksi. Hakijoilla tulee olla tehtävään soveltuva myynnin koulutus tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan positiivisella asenteella varustettu hakija, jolla on aitoa kiinnostusta myyntiin.
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja se solmitaan suoraan Mikkelin Teatteriin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin Teatterin hallintojohtaja Jaana Aholainen puh. 050 330 6496, soittoajat ma 25.9. ja ti 26.9. klo 9-12. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.
 
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.10.2023 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.
Hae työtä

Ryhmämyyjä Mikkelin Teatterille, Etelä-Savo Mikkeli

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 18.09.2023 – 02.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi